BĂTUT PÂNĂ LA SÂNGE, ARS DE VIU ȘI ARUNCAT ÎNTR-O GROAPĂ PENTRU HOITURI. CINE L-A UCIS PE SERGHEI VELICICO? DETALII AFLĂM LUNI, DE LA 20:00, LA PRIME

Bătut până la sânge, ars pe tot corpul și aruncat într-o groapă pentru hoituri – așa și-a găsit sfârșitul fratele mai mic a lui Stanislav Velicico din Coșcalia.

Bărbatul spune că de atunci au trecut mai mult de doi ani, dar nu trece nicio zi fără ca el să-și amintească de corpul mutilat al fratelui său, Sergiu. Părinții lui Sergiu nici astăzi nu pot înțelege de ce cineva i-a dorit moartea fiului lor. Sergiu avea 33 de ani și abia și-a întemeiat o familie.


Ulterior, 5 persoane au fost învinuite de omorul lui Sergiu, însă nici azi, nimeni nu e condamnat. Îndurerați și revoltați, apropiații lui cer ca ucigașii să ajungă la pușcărie.

În ce circumstanțe și-a găsit sfârșitul Sergiu Velicico și ce chinuri a îndurat înainte de a fi omorât? Cine ultimul l-a văzut în viață pe bărbat și ce tăinuiește? Cine sunt cele 5 persoane învinuite de crimă și cum răspund ele acuzațiilor care li se aduc? Dar și cum se face că la aproape 3 ani de la omor nimeni nu este condamnat?

Aflăm luni, de la 20:00, la PRIME.