CE LE-A POVESTIT PĂRINȚILOR FATA CARE A FOST RĂNITĂ LA HOLERCANI?

Crima care s-a întâmplat la 2 martie în Holercani, a îngrozit o țară întreagă. Un tânăr de 27 de ani ar fi tras din armă în două adolescente de 16 ani. Una dintre ele era fosta lui iubită. După ce a fost împușcată de 6 ori, Valeria Savciuc s-a stins pe patul de spital, la câteva ore de la incident. Cealaltă adolescentă, victimă a atacului cu arma, era o colegă de clasă a Valeriei și una dintre cele mai bune prietene ale ei. Fata a fost rănită în ambele picioare. Echipa noastră a discutat cu tatăl și cu o prietenă a adolescentei.

„Valeria a sunat-o pe ea și a rugat-o să iasă să o ajute, căci vrea să o împuște Ion. Ea era de pe somn, ea nici nu și-a dat seama ce se întâmplă acolo și despre ce ar fi vorba. S-a dus acolo, s-a iscat între ei o ceartă. Fata mea i-a despărțit. El le-a scos pe amândouă afară. Valeria s-a ascuns după Nicoleta. Nicoleta i-a lămurit lui Ion. Ion dă-i pace! Ion nu a înțeles. A tras întâi două focuri în Nicoleta, Nicoleta a căzut jos în genunchi. Valeria a fugit, Ion a fugit după Valeria. În timpul ăsta, Nicoleta s-a ascuns după gard, să nu o mai găsească. În timpul ăsta s-a auzit împușcături. Împușcând în ea și atât. Ion a luat mașina și s-a dus. Ea s-a sculat și a venit acasă. Asta e. Voia să o întoarcă pe Valeria înapoi după câte am înțeles. A încercat cu forța, a vrut să o întoarcă.

Starea fetei e stabilă, e mai bine. Să ne dea sănătate Dumnezeu și să ne rugăm. Doctorul a spus cum se pune pe picioare, o sa îi dăm drumul acasă. Fata e tristă. Nu vrea să-și aducă aminte, nu vrea să facă nimic. Ea nu se poate ridica, nu poate merge, dar se stăruie. Tot ce s-a întâmplat, ea ne-a spus nouă. Ea de la noi nu ascunde nimic.”

VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=gpQeVGiBUvU

ÎNTREAGA EDIȚIE O PUTEȚI VEDEA AICI: https://www.youtube.com/watch?v=wSvm5hT_P9A&t=0s