miercuri, mai 25, 2022
No menu items!

DESPRE PROIECT

AFLĂ MAI MULTE DESPRE NOI

VORBEŞTE MOLDOVA este un talk-show difuzat din 13 noiembrie 2017 de postul tv PRIME.

„Aici Vorbește Moldova”. În acest platou aducem oameni și istorii care fac să vorbească o țară întreagă. Zilnic, Natalia Cheptene te așteaptă la talk show-ul în care se discută evenimentele actuale: întâmplări șocante, cazuri de rezonanță și povești impresionante. Încercăm să pătrundem în miezul fenomenelor de actualitate, și le discutăm cu eroii implicați în aceste istorii. ,,Vorbește Moldova" este locul unde oricine se poate face auzit, fie că e vorba d eoameni simpli sau personalități notorii.

EROII NOȘTRI

VORBEȘTE MOLDOVA este un talk-show cu oameni reali și întâmplări care par incredibile, dar sunt adevărate. Eroii noștri vin în platoul emisiunii să-și împărtășească istoriile personale, care nu lăsa pe nimeni indiferent. Oricine își poate spune părerea: rude și martori oculari, susținători și oponenți, funcționari și experți, celebrități și jurnaliști, chiar și spectatorii prezenți în platou. Discutând cazuri particulare, vorbim despre lucruri care îi afectează pe toți.

EXPERȚII NOȘTRI

Seară de seară, adunăm în platoul ,,Vorbește Moldova" cei mai buni experți. Avocați, psihologi, interpreți sau sportivi, toți au un scop comun - să te asculte și să te ajute.

Ce am realizat?

Din 2017, de când am apărut pentru prima dată pe ecranele televizoarelor, am făcut mii de kilometri prin întreaga țară pentru a vă oferi șansa să vă faceți auziți. În acest timp am realizat peste 300 de ediții. Peste 1000 de oameni au devenit eroii noștri. Am înregistrat un record de audiență, iar săptămânal cifrele ne bucură din ce în ce mai mult. De luni până joi, de la ora 20:00 fiecare al treilea telespectator alege să privească ,,Vorbește Moldova", conform datelor http://agb.md/. Ne bucurăm să fim alături de voi și online. Astfel, am adunat o comunitate de 226 de mii pe Youtube, 140 de mii pe Facebook și 47 de mii pe Instagram și peste 22 de mii pe Odnoklassniki. Vă mulțumim că ne sunteți aproape!