vineri, septembrie 24, 2021
No menu items!

LA PESCUIT CU ARMA. UN BĂRBAT DIN RĂDENI A MURIT PE MALUL IAZULUI. PE CINE ACUZĂ RUDELE DE CRIMĂ, AFLĂM LUNI, DE LA 20:00, LA PRIME

POPULARE

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

DOI TINERI AU BĂTUT ȘI JEFUIT UN BĂRBAT ÎN PLINĂ STRADĂ

Doi tineri de 20 și 22 de ani au bătut și jefuit un bărbat de 50 de ani...

O FEMEIE DE 41 DE ANI SPUNE CĂ AUTORITĂȚILE I-AU LUAT COPIII PE CALE ILEGALĂ. CINE ARE GRIJĂ ACUM DE FIICELE EI ȘI CE...

Iana Komendatova de 41 de ani a rămas fără cele două fiice ale ei, după ce autoritățile din Căușeni...

Într-o seară de vară, Ion Morari de 41 de ani, alături de fiul său și câțiva prieteni au plecat pe noapte să pescuiască la iazul din sat. În următoarea dimineață, soția bărbatului a aflat că Ion a fost găsit fără suflare și însângerat, în apropierea lacului din Rădeni.

Acum, Nina Morari încearcă să afle adevărul despre moartea lui Ion. La fel ca și ceilalți apropiați ai bărbatului, care au propria versiune a celor întâmplate. Ei cred că paznicii de la iaz puteau să-l atace pe Ion, care ar fi încercat să-și apere fiul de 13 ani. De cealaltă parte, paznicii iazului își neagă vina pentru moartea lui Ion.

Ce s-ar fi întâmplat în acea dimineață tragică pe malul iazului din Rădeni? Și ce detalii ascunde această moarte? Cum a decedat Ion Morari și ce se întâmplă cu băiatul care ar fi văzut moartea tatălui său? La ce etapă se află ancheta? Cum răspund la acuzațiile rudelor victimei paznicii învinuiți de omor? Vor găsi ei oare curajul de a se întâlni față în față cu apropiații pescarului decedat? Aflăm luni, de la 20:00, la PRIME.

UTLIMELE ȘTIRI

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

MAI MULTE ȘTIRI