vineri, septembrie 24, 2021
No menu items!

O FETIȚĂ DE 2 ANI A MURIT DUPĂ CE MAMA SA A LĂSAT-O FĂRĂ SUPRAVEGHERE ÎN CADĂ

POPULARE

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

DOI TINERI AU BĂTUT ȘI JEFUIT UN BĂRBAT ÎN PLINĂ STRADĂ

Doi tineri de 20 și 22 de ani au bătut și jefuit un bărbat de 50 de ani...

O FEMEIE DE 41 DE ANI SPUNE CĂ AUTORITĂȚILE I-AU LUAT COPIII PE CALE ILEGALĂ. CINE ARE GRIJĂ ACUM DE FIICELE EI ȘI CE...

Iana Komendatova de 41 de ani a rămas fără cele două fiice ale ei, după ce autoritățile din Căușeni...

O fetiță de aproape 2 ani, a ajuns în comă, în urmă cu câteva zile, la un spital din Iași, iar mama le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă, scrie Ziarul de Iași. Copila a decedat, duminică seara, la spital, iar acum polițiștii au deschis o anchetă. Citeşte întreaga ştire: Anchetă la Iași după ce o copilă de 2 ani a murit. Mama ei le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă. Despre asta informează libertatea.ro.

Polițiștii ieșeni au fost sesizați, pe 8 septembrie, de către reprezentanții unui spital, că o fetiță de 2 ani a fost adusă acolo de mamă. Femeia le-a spus medicilor că a lăsat fetița nesupravegheată, aproape 3 minute, în cada cu apă, iar când s-a întors, copila era inconștientă Citeşte întreaga ştire: Anchetă la Iași după ce o copilă de 2 ani a murit. Mama ei le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, copila a murit, duminică noaptea, la spital și a fost dispusă efectuarea necropsiei. Citeşte întreaga ştire: Anchetă la Iași după ce o copilă de 2 ani a murit. Mama ei le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă.

UTLIMELE ȘTIRI

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

MAI MULTE ȘTIRI