vineri, septembrie 24, 2021
No menu items!

UN MINOR DE 15 ANI A DISPĂRUT ÎN NISTRU, DUPĂ CE LUNTREA ÎN CARE ERA, CU ALTE 6 PERSOANE, S-A SCUFUNDAT

POPULARE

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

DOI TINERI AU BĂTUT ȘI JEFUIT UN BĂRBAT ÎN PLINĂ STRADĂ

Doi tineri de 20 și 22 de ani au bătut și jefuit un bărbat de 50 de ani...

O FEMEIE DE 41 DE ANI SPUNE CĂ AUTORITĂȚILE I-AU LUAT COPIII PE CALE ILEGALĂ. CINE ARE GRIJĂ ACUM DE FIICELE EI ȘI CE...

Iana Komendatova de 41 de ani a rămas fără cele două fiice ale ei, după ce autoritățile din Căușeni...

Un adolescent de 15 ani a dispărut în râul Nistru, după o excursie. Incidentul a avut loc în satul Ustia, raionul Dubăsari. Băiatul a mers în excursie împreună cu alte 6 persoane pe râu, cu o plută confecționată manual care s-a răsturnat după miezul nopții.

Tragedia s-a produs lângă portalele de evacuare a apei a hidrocentralei din localitate. Excursia a fost organizată de un bărbat de 48 de ani din Anenii Noi.

Pluta artizanală nu a rezistat presiunii puternice și s-a deformat. În rezultat, toate cele 7 persoane au ajuns sub apă.

” Şase maturi au reuşit să ajungă la mal înotând. Un minor, anul nașterii 2006 nu a fost de găsit fiind dat dispărut. La faţa locului au intervenit scafandrii, direcţiei regionale numărul unu pentru efectuarea lucrărilor subacvatice. O persoană a primit şi un traumatism, o plagă la picior, i s-a acordat asistenţă calificată de către medicii ajunşi la faţa locului, viaţa lor este în afara oricărui pericol.”

La fața locului a intervenit un echipaj al Secției Situații Excepționale Criuleni pentru a depista și ce-a de a 7-a persoană. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

UTLIMELE ȘTIRI

UN BEBELUȘ DE O LUNĂ A FOST VACCINAT DIN GREȘEALĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

Un bebeluş de o lună a fost vaccinat "din greşeală" în Turcia împotriva COVID-19, primul caz cunoscut în lume...

MAI MULTE ȘTIRI