UN SCANDAL SEXUAL MONSTRU CARE A ZGUDUIT MOLDOVA. Pe internet a apărut TEASER-ul filmului documentar despre istoria tulburătoare de la Spitalul de Psihiatrie din Bălți

În 2013, un scandal sexual monstru a zguduit Moldova. 16 paciente de la Spitalul de Psihiatrie din Bălți au acuzat un medic că le-a violat.

Această istorie a fost ecranizată de o casa de producție din Chișinău. Astăzi, ei au anunțat apariția teaser-ului pentru filmul cu denumirea ,,Blocul 2”. Acesta este al 5-lea film din seria MOLDDOC de la Polygon Documentary.

Din teaser aflăm că familia și prietenii medicului nu cred că bărbatul a comis șirul de infracțiuni. Avocații acuzatului invocă lipsa probelor directe care ar demonstra vinovăția clientului lor.

Iată ce au scris autorii filmului în postarea lor de pe facebook: ,,Niciuna dintre părți nu este de acord cu decizia instanței de judecată… În acest film ei explică de ce.

Stanislav Florea este singurul condamnat. Instanța i-a stabilit o pedeapsă definitivă de 16 ani de pușcărie. Am reușit să ne întâlnim cu el la închisoare. I-am oferit posibilitatea de a-și expune poziția. În mod integral, fără editare video… “

Premiera este anunțată pe 14 mai, pe canalul de youtube Polygon Documentary.