duminică, decembrie 5, 2021
No menu items!

UN TÂNĂR DIN CAPLANI A ÎNCEPUT BRUSC SA AIBĂ HALUCINAȚII ȘI A MURIT PE PATUL DE SPITAL. RUDELE BĂRBATULUI O BĂNUIESC PE SOȚIA LUI CĂ I-AR FI LUAT ZILELE. CE VA ARĂTA TESTUL POLIGRAF?

POPULARE

O FEMEIE DE 62 DE ANI SE PLÂNGE CĂ A FOST BĂTUTĂ ȘI HĂRȚUITĂ SEXUAL DE O RUDĂ APROPIATĂ.

Terorizată, umilită și plină de vânătăi. La cei 62 de ani, Eugenia nu credea că soarta i-a pregătit o...

GRIJĂ MORTALĂ – partea 2 – VORBEȘTE MOLDOVA – EDIȚIA 401 – 23.11.2021

Discutăm despre sfârșitul groaznic pe care l-a avut o fetiță de nici doi ani. Corpul neînsuflețit al micuței a...

UN COPIL DE 11 ANI A AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE UN COLEG DE CLASĂ L-A BĂTUT. MAMA BĂIATULUI ACUZĂ ADMINISTRAȚIA ȘCOLII DE NEGLIJENȚĂ

Fiul Carolinei Tabureanu din Chișinău, a ajuns internat la spital, cu multiple traumatisme. Băiatul de 11 ani ar fi...

Claudia Culin, din Caplani, raionul Ștefan Vodă povestește că ultima dată și-a văzut fiul în stare normală într-o zi de mai. Peste noapte, însă, fiul ei a ajuns acasă de nerecunoscut. Eugen a început să aibă halucinații. Peste două zile, Eugen Culin de 28 de ani, a decedat pe patul de spital. Nici până astăzi, Claudia nu înțelege de ce a murit fiul ei. Cumnata lui Eugen, este convinsă că înainte de moarte el a fost bătut crunt, ceea ce i-a și scurtat zilele. Femeia crede soția lui Eugen, Tatiana, ar ascunde adevărul despre moartea lui subită. În scurt timp după moartea lui Eugen, rudele sale au aflat că polițiștii îl suspectează de crimă pe un vecin de-al bărbatului.

Cum a ajuns Tatiana Culin să fie acuzată de moartea soțului său și ce spune despre bănuielile soacrei și cumnatei sale? Ce motiv ar fi avut vecinul lui Eugen ca să-i ia viața? Aflăm luni, de la 20:00, la PRIME.

UTLIMELE ȘTIRI

O FEMEIE DE 62 DE ANI SE PLÂNGE CĂ A FOST BĂTUTĂ ȘI HĂRȚUITĂ SEXUAL DE O RUDĂ APROPIATĂ.

Terorizată, umilită și plină de vânătăi. La cei 62 de ani, Eugenia nu credea că soarta i-a pregătit o...

MAI MULTE ȘTIRI